Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. X cookies accepteren

Verhuizen, (ver)bouwen

Op deze pagina vindt u meer informatie over de bestemmingsplannen en de bodeminformatie in de gemeente Geostede. Ook is op deze pagina te vinden hoe u een adresonderzoek kunt uitvoeren en welke gemeentepanden te koop zijn aangeboden.

Adresonderzoek

Als u denkt dat er iemand op uw adres staat ingeschreven terwijl die er niet woont, kunt u vragen om een adresonderzoek. De gemeente gaat dan uitzoeken waar deze persoon is gebleven, en past de basisregistratie personen (BRP) aan. U kunt het adresonderzoek online aanvragen. 
 


Grotere kaart weergeven

Bestemmingsplannen inwoners

In een bestemmingsplan staat waar en wat op gronden gebouwd of aangelegd mag worden, welk gebruik is toegestaan en wat de toekomstige ontwikkeling is. Een bestemmingsplan geldt voor iedereen. Hieronder zijn twee voorbeelden van applicaties die de bestemmingsplannen weergeven. 
 
 

Bodeminformatie

De gemeente Geostede heeft de bodeminformatie op een bodeminformatiekaart geplaatst, zoals u hieronder kunt zien. De bodeminformatiekaart laat zien waar de bodem onderzocht is en waar de bodem mogelijk vervuild is door (bedrijfs)activiteiten. De bodeminformatiekaart bevat alleen informatie die bij de gemeente Geostede bekend is. 
 


Grotere kaart weergeven

Gemeentepanden te koop of te huur

Gemeente Geosteden biedt diverse panden aan voor de verkoop of verhuur. Door op de iconen te klikken in de onderstaande kaart , kunt u de huidige status van diverse gemeentepande zien.
 


Grotere kaart weergeven