Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. X cookies accepteren

Stad

Op deze pagina vindt u een overzicht van voorzieningen die in deze stad aanwezig zijn, op het gebied van kinderboerderijen, markten, sport en parkeren.

Kinderboerderijen

De gemeente Geostede telt één openbare dierentuin en één openbare kinderboerderij. Dierenpark Zie-ZOO onderscheidt zich, omdat het laat zien dat een dierentuin verschillende maatschappelijke functies kan vervullen. De Stichting 'Kinderboerderij Geostede' is een middelgrote kinderboerderij en bevindt zich aan de rand van Geostede.
 


Grotere kaart weergeven

Markten

Elke maandag vindt van 09:00 tot 17:00 uur de grootste markt in de gemeente Geostede plaats. Met 130 kramen heeft deze markt een ruim assortiment. Deze markt staat vooral bekend om haar grote aanbod stoffen, kleding en beenmode. Tevens is er een versafdeling met veel fruit- en groentekramen, planten, vis, brood, noten, naaistoffen, fournituren, kleding, onderkleding en tassen, huishoudelijke spullen en nog veel meer. Op vrijdag is er een markt in het centrum van Geostede. Deze markt start om 09:00 uur en eindigt om 14:00 uur.
 


Grotere kaart weergeven

Sportaccomodaties

Sportaccommodaties nemen een belangrijke plek in binnen het gemeentelijk sportbeleid. In de gemeente Geostede worden diverse sporten aangeboden zoals: honk-en softbal, voetbal, basketbal, volleybal, tennis, squash en hockey. Voor meer informatie kunt u de onderstaande kaart raadplegen.
 


Grotere kaart weergeven