Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. X cookies accepteren

Onderwijs en kinderopvang

Kinderopvang helpt ouders om zorg voor kinderen te combineren met hun werk of studie. De gemeente Geostede wil de beste ontwikkelkansen voor kinderen in de stad. Dat begint met goede kinderopvang en onderwijs. Op deze pagina vindt u hieronder meer informatie. 

Kinderopvang

Zoekt u een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in gemeente Geostede? Op onderstaande kaart kunt u zien welke opvangcentra's bij u in de buurt liggen. In totaal telt de gemeente Geostede dertien buitenschoolse opvangcentra en zes kinderdagverblijven. Om meer specifieke informatie te lezen kunt u hieronder klikken op de verschillende locaties.
 


Grotere kaart weergeven

Scholen en onderwijs

De gemeente Geostede telt in totaal 35 scholen. Sommige leerlingen hebben behoefte aan extra zorg en begeleiding, die niet elke school kan bieden. Daarom wordt er in Geostede ook speciaal onderwijs aangeboden. Zo telt Geostede drie basisscholen en vier middelbare scholen waar speciaal onderwijs wordt gegeven. Op de kaart kunt u zien waar alle scholen in Geostede zijn gevestigd.  In onderstaande kaart kunt u per school details bekijken, door op een van de scholen te klikken. 
 


Grotere kaart weergeven